Reforma De Refugio De Montaña (Navacerrada)

2003
Image
Image
Image
Image
Image
Image

The project handles the conversion of a 25sq-m apartment in a mountain resort near Madrid. The apartment is cleared completely except for a small bathroom, then inserting into the empty space two wooden boxes for living and sleeping. The living box modifies its geometry to frame the mountain landscape through the long window; the sleeping box houses a double bed and a single one above it, and can be closed like a sleeping tent when the apartment is still cold. A black linoleum floor outlines the presence of the boxes in the empty space, and a foldable table against the sleeping box defines the dining space between them. A long curtain hides a band dedicated to kitchen and storage.

Architects: Beriot Bernardini Arquitectos

Categories: Apartment Renovations

Project Type: Piso

Country: Spain

Budget: 11000 €

Surface: 25 M2

Execution Year: 2003

Plano